Kdo smo?

Tik pred severovzhodno Ameriko se iz Atlantskega oceana dviguje otok Nova Fundlandija. Znan je po svoji barviti arhitekturi, mogočnih gorah, raznoliki naravi, prostranih poljanah, gostih javorjevih in brezovih gozdovih ter mogočni obali. Tam domujejo ribiči, poljedeljci, geologi, ki jih lahko z eno besedo imenujemo ljubitelji narave … Sami čudoviti ljudje, ki moč naravnih darov izkoristijo le toliko, kolikor ponudi narava. In tam rastejo čudežne jagode, iz katerih je zrasla tudi blagovna znamka Ironberry.

nAŠI PRODUKTI

Za vas smo izbrali 3 najboljše jagode na svetu – rakitovec, borovnico in brusnico. Iz njih pa z mislijo na planet in človeško telo ustvarjamo produkte, ki od leta 2017 osvajajo svet oz. kuhinjske shrambe.

Izdelki so rezultat otroške igre v naravi, poguma, poštenosti in ljubezni do našega Planeta ter polnovredne prehrane, ki napaja z energijo. Ironberry izdelki so izdelki naravnega izvora, ki jih za nas ustvarja narava. Popolnoma brez kemične obdelave in pesticidov. Z dodatkom arteške mineralne vode ali celo 15.000 let stare ledeniške vode.

Naš cilj je, da skozi poseben in popolnoma naraven proces sušenja in obdelave jagod ohranimo kar 94 % njihovih blagodejnih učinkov – vključno s povrhnjico, kjer se skriva največ vitaminov. Ker razpolagamo s tremi najbogatejšimi jagodami želimo njihove lastnosti ohranjati bogate vse dokler s svojimi minerali in vitamini ne vstopijo tja, kjer lahko uporabijo svojo edinstveno moč – v naše telo.

In kadar se združita človeška dobrota in darovi narave je rezultat visoko kakovosten produkt, ki krepi, pomaga, razvaja, sladka in navdušuje generacije.

TRIJE STEBRI NAŠEGA POSLANSTVA

KAKOVOST

Za odličnim produktom stoji kakovost, ki je naša najbolj elementarna pogonska sila. Povprečnega ne poznamo, zato vedno hodimo po poti, ki presegajo pričakovanja naših uporabnikov.

ODGOVORNOST

Delamo za dober namen in z dobrim namenom. Vseskozi ustvarjamo popolno sožitje med posameznikom, družbo in Zemljo. In nenazadnje - praznujemo ljubezen in hvaležnost do hrane.

TRAJNOST in PRIHODNOST

Skrb za planet je temelj sodobne družbe. Z njo pa zagotavljanje boljše in lepše prihodnosti. Vizija o boljši prihodnosti temelji na trajnostnih pristopih ter se vseskozi spogleduje s kreativnostjo, drugačnostjo, okoljevarstvom, novimi znanji in odgovornostjo do sočloveka, novih generacij in narave.