e-novice
Prijavite se in bodite na tekočem z najnovejšimi recepti, zdravimi nasveti, novimi izdelki in ekskluzivnimi ponudbami!
Pridružite se nam
Odjavite se lahko kadar koli!
Popolna čokoladna sladica za praznovanja ali crkljanja v dvoje. Enostavna priprava, z dodatkom Evinih koristnih nasvetov kako do popolnega fudge-a.
Shranimo v nepredušno posodo v zamrzovalniku, dokler ne postrežemo.
Kokosova krema je trši del kokosovega mleka, ki ga najdemo na vrhu pločevinke. Kokosovo mleko naj bo polnomastno. Pred pripravo recepta naj bo kokosovo mleko vsaj 24 ur v hladilniku – tako bo nastalo več kreme.
Dodate lahko med 60 in 120 ml javorjevega sirupa – več kot ga dodate, bolj sladek bo čokoladni fudge.
Uporabite lahko katerokoli čokolado. Če uporaljate mlečno, priporočam, da dodate manj javorjevega sirupa. Če uporabljate temno, pa ga lahko dodate več, za bolj sladek okus.
Za posip sem izbrala liofiliziran ribez, kakavovoa zrna in preostanek pekan orehov.
Po želji lahko kocke za okras prelijete s sladkornim prelivom.
Recept: Eva Sušin @Eva-licious.com | Eva Sušin
Prijavite se in bodite na tekočem z najnovejšimi recepti, zdravimi nasveti, novimi izdelki in ekskluzivnimi ponudbami!
Odjavite se lahko kadar koli!
Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, kateri deli spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.
Vse nastavitve piškotkov lahko prilagodite v meniju na levi strani.
Nujni piškotki so vedno omogočeni, saj so nujno potrebni za delovanje spletne strani.
Seznam nujnih piškotkov:
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
To spletno mesto uporablja Google Analytics in Facebook pixel za zbiranje anonimnih podatkov, kot so število obiskovalcev spletnega mesta in najbolj priljubljene strani.
Če omogočite te piškotke, nam pomagate izboljšati našo spletno stran.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!